Scroll to top

Lichtadvies op maat

Even je licht opsteken?

Lichtplannen op maat

Persoonlijk en creatief advies voor jouw project

We weten dat licht de sleutel is tot een harmonieus interieur. Onze jaren ervaring, kennis van zaken en oog voor creativiteit en trends maakt van ons de geschikte partner om voor jouw project een lichtplan te maken. We staan je bij van A tot Z. Alles kan, niets moet.

We horen graag van jou!

Let there be light

Bouw- of renovatieplannen? Commerciële ruimte of gezellige tuin in te richten? Of wil je gewoon je woonkamer nieuw leven inblazen? Onze experts laten met plezier hun licht schijnen op jouw project.

Meer info nodig of zin om er meteen in te vliegen?

 • Hendrik – Lichtadviseur
  Give light, and the darkness will disappear of itself.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Veelgestelde vragen

  Nog vragen over onze lichtplannen?

  Krijg ik het lichtplan toegestuurd?

  Nee, Riklight komt het voor jou persoonlijk opgemaakte lichtplan altijd toelichten. We geven je een woordje uitleg en tonen hoe je zo’n plan moet interpreteren.

  Kan Riklight ook de verlichting installeren?

  Absoluut. Je kan bij ons terecht voor alleen een lichtplan, maar we kunnen ook de armaturen leveren en, indien gewenst, ze ook installeren. Je kan bij ons van A tot Z terecht.

  Waarom heb ik een lichtplan nodig?

  Verlichting is essentieel voor een sfeervol, harmonieus interieur. Toch wordt het vaak over het hoofd gezien. Net zoals licht het hart van een woning is, vormt het lichtplan de basis van een mooi interieur.

  Hoeveel kost een lichtplan?

  Afhankelijk van je wensen en je project (nieuwbouw, renovatie, commercieel, tuinverlichting, …) varieert de kostprijs van een lichtplan. Wil je ook armaturen, dan werken we steeds met kwaliteitsvol materiaal, en altijd volgens jouw budget.

  TURN ON THE LIGHT

  Wat onze klanten vertellen over Riklight

  “Onze lichtexpert was heel enthousiast. Hij zette z’n tanden in ons project en hield echt rekening met onze wensen. Heel tevreden van het knappe resultaat!``
  Familie Verleyen

  “Ondanks het feit dat we met bestaande lichtpunten en stopcontacten zaten, ging Riklight heel creatief te werk om onze woonkamer nieuw leven in te blazen. Ook technisch waren ze perfect op de hoogte van de mogelijkheden.”
  Joris en Sofie

  “De juiste sfeer vind ik heel belangrijk in mijn winkel. Het juiste licht was dus ook essentieel. De verlichting die Riklight voorstelde past perfect binnen ons interieur en creëert een aangename vibe voor onze klanten.”
  Zaakvoerder Eline

  “We wisten niet of een lichtplan mogelijk was bij onze renovatie, maar Riklight heeft ons heel goed geïnformeerd en we konden gedurende het hele proces bij hen terecht met onze vragen. Ook na de installatie, toen iets niet helemaal juist zat, hebben ze ons snel en met plezier geholpen.”
  Geert en Koen

  riklight lichtplan inspiratie
  riklight lichtadvies en lichtstudie

  Overtuigd van het belang van licht?

  Riklight helpt je verder met een lichtplan op maat

  Een goed lichtplan begint bij een goed gesprek. Riklight vertrekt vanuit jouw wensen om het beste licht voor jouw project te vinden. Helder lichtadvies, met zorg voor jou gecreëerd.