Scroll to top

Wie zijn wij?

Experts in licht

Riklight leeft voor licht. We zetten onze creativiteit en technische knowhow in om een lichtplan te creëren dat elke ruimte tot leven doet komen.

Waar staan we voor?

Met passie voor het vak ontwerpt Riklight lichtplannen die stijl en functie combineren.

Het juiste licht op de juiste plaats, daar streven we naar.

Geen ruimte is dezelfde. Daarom maken we lichtplannen op maat. We begeleiden je door de wondere wereld van verlichting op pad naar een harmonieus interieur.

Wat doen we?

Riklight ontwerpt lichtplannen op maat

 • Persoonlijk en naar wens
 • Voor elk interieur en elk budget
 • Het juiste licht in elke ruimte
 • Helder, betrokken advies
 • Hoge kwaliteit, zachte prijs
 • Gedetailleerd, hapklaar plan
 • Stressvrij, van A tot Z
 • Alles kan, niets moet

Veelgestelde vragen

Alles wat je ooit wilde weten over een lichtplan

 • Ik wil graag meer info over
  een lichtplan op maat

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Krijg ik het lichtplan toegestuurd?

Nee, Riklight komt het voor jou persoonlijk opgemaakte lichtplan altijd toelichten. We geven je een woordje uitleg en tonen hoe je zo’n plan moet interpreteren.

Kan Riklight ook de verlichting installeren?

Absoluut. Je kan bij ons terecht voor alleen een lichtplan, maar we kunnen ook de armaturen leveren en, indien gewenst, ze ook installeren. Je kan bij ons van A tot Z terecht.

Waarom heb ik een lichtplan nodig?

Verlichting is essentieel voor een sfeervol, harmonieus interieur. Toch wordt het vaak over het hoofd gezien. Net zoals licht het hart van een woning is, vormt het lichtplan de basis van een mooi interieur.

Hoeveel kost een lichtplan?

Afhankelijk van je wensen en je project (nieuwbouw, renovatie, commercieel, tuinverlichting, …) varieert de kostprijs van een lichtplan. Wil je ook armaturen, dan werken we steeds met kwaliteitsvol materiaal, en altijd volgens jouw budget.

riklight-lichtplan

TURN ON THE LIGHT

Wat onze klanten vertellen over Riklight

“Onze lichtexpert was heel enthousiast. Hij zette z’n tanden in ons project en hield echt rekening met onze wensen. Heel tevreden van het knappe resultaat!``
Familie Verleyen

“Ondanks het feit dat we met bestaande lichtpunten en stopcontacten zaten, ging Riklight heel creatief te werk om onze woonkamer nieuw leven in te blazen. Ook technisch waren ze perfect op de hoogte van de mogelijkheden.”
Joris en Sofie

“De juiste sfeer vind ik heel belangrijk in mijn winkel. Het juiste licht was dus ook essentieel. De verlichting die Riklight voorstelde past perfect binnen ons interieur en creëert een aangename vibe voor onze klanten.”
Zaakvoerder Eline

“We wisten niet of een lichtplan mogelijk was bij onze renovatie, maar Riklight heeft ons heel goed geïnformeerd en we konden gedurende het hele proces bij hen terecht met onze vragen. Ook na de installatie, toen iets niet helemaal juist zat, hebben ze ons snel en met plezier geholpen.”
Geert en Koen

riklight lichtplan inspiratie
riklight lichtadvies en lichtstudie

Wil je ook een perfect verlichte ruimte?

Een Riklight-expert maakt al
je lichtdromen waar

Het juiste licht is de kers op de taart in elk interieur en in de tuin! Onze lichtplannen combineren sfeer en functionaliteit, voor een perfect harmonieus geheel.